WijzerWonen

WijzerWonen betekent dat wij graag van jou horen welke woningen aansluiten op jouw woonwensen en die van de andere geïnteresseerden. Vanaf het prille begin van de ontwikkeling van 'Wonen aan de Meander' kon meegedacht worden over de uitwerking van het plan en de woningen. In de Woonworkshops werden de eerste ideeën van Kalliste in samenwerking met de architect gepresenteerd. Als deelnemer van de Woonworkshop kon je actief meedenken en je mening geven over de indeling van de woningen, plattegronden en opties. Tot slot kwamen de tuinen en invulling van de openbare ruimte aan de orde.

Woonworkshops

De dialoog met de toekomstige bewoners - Denk mee - over hun woonwensen is een van de essentiële waarden binnen het WijzerWonen-proces.

Het plan ‘Wonen aan de Meander’ wordt samen met jou verder uitgewerkt. Door deel te nemen aan de Woonworkshops maak je samen met Kalliste en de architect een woonomgeving waar jij graag wilt wonen. Jouw  woning stel je naar eigen wens samen met de verschillende ingrediënten die voortkomen uit de workshops. Meer informatie over het WijzerWonen-proces vind je op de website van Kalliste.

Alle woningen in het plandeel ‘de Meander’ zijn eerder samen met geïnteresseerden uitgewerkt volgens dit beproefde WijzerWonen-proces van Kalliste. Net als de woningen uit de eerste twee fases hebben de 13 woningen uit fase 3 veel opties. Uiteindelijk kies jij als koper de ingrediënten om jouw droomhuis samen te stellen. Daarbij wordt iedere woning door jouw woonwens uniek!

Nieuwsgierig? Meld je hier vrijblijvend aan als geïnteresseerde en blijf op de hoogte van de ontwikkeling van de woningen.

Interesse?

Inmiddels zijn alle woningen van Wonen aan de Meander verkocht. Heb je interesse in wonen in Park 16Hoven, meld je dan hier aan als geïnteresseerde. Blijf op de hoogte en ontvang vrijblijvend informatie zodra Kalliste met een nieuw project in Park 16Hoven start!

Volg ons op Facebook

Om de voortgang van ‘Wonen aan de Meander’ stap voor stap te volgen geven wij regelmatig updates via Facebook.

Contactpersoon

1
Franc Duijnker
Project-ontwikkelaar
088 - 100 9500

Bel mij terug

wonenaandemeander_logo.png

is een ontwikkeling van

122_Logo_Kalliste_Site_Groen_RGB.jpg

Interessante links

Voor meer informatie over Park 16Hoven, omgeving en het kopen van een nieuwbouwhuis