De ligging

‘Wonen aan de Meander’ is wonen in de populaire Rotterdamse stadswijk Park 16Hoven. Uniek, groots en ruim van opzet met veel water en stoere rietkragen. In de brede groene lanen staat een grote variatie aan woningen en is veel ruimte om buiten te spelen. Tussen de brede lanen liggen de intieme binnenwerelden zoals de Meander. Hier komen geen doorgaande wegen, maar is alles gericht op rust en genieten. Door de brede groenstrook langs het water, de rietkragen en de mooi vormgegeven bruggetjes straalt de woonomgeving intimiteit en ontspanning uit.

Omgeving

Park 16Hoven heeft een uiterst gunstige ligging: tussen het groen, maar toch midden in de stad. Voorzieningen zoals scholen, winkels en de weekmarkt liggen op een steenworp afstand. Sinds het najaar van 2012 is in de buurt Bovenbeek de basisschool Park 16Hoven geopend, waar ook  kinderopvang Bimbola is gevestigd. De school ligt direct aan het Johanna Westerdijkpark. Meer informatie over de omgeving vind je op de website van Park16Hoven.

Bereikbaarheid

De Coolsingel ligt op minder dan 4 km afstand. In ongeveer 10 autominuten of 20 minuten fietsen sta je midden in het centrum. De Randstadrail heeft een tweetal stations op korte afstand: Melanchtonweg (waar je ook de tram kunt pakken) en Meijersplein. Ook internationaal reizen is goed mogelijk vanuit Park 16Hoven: via Rotterdam – The Hague Airport vlieg je snel en comfortabel naar 40 bestemmingen. Blijf je in eigen land, dan ben je met de auto via de N471 binnen enkele minuten op de A20.

Interesse?

Inmiddels zijn alle woningen van Wonen aan de Meander verkocht. Heb je interesse in wonen in Park 16Hoven, meld je dan hier aan als geïnteresseerde. Blijf op de hoogte en ontvang vrijblijvend informatie zodra Kalliste met een nieuw project in Park 16Hoven start!

Volg ons op Facebook

Om de voortgang van ‘Wonen aan de Meander’ stap voor stap te volgen geven wij regelmatig updates via Facebook.

Contactpersoon

1
Franc Duijnker
Project-ontwikkelaar
088 - 100 9500

Bel mij terug

wonenaandemeander_logo.png

is een ontwikkeling van

122_Logo_Kalliste_Site_Groen_RGB.jpg

Interessante links

Voor meer informatie over Park 16Hoven, omgeving en het kopen van een nieuwbouwhuis